Bayer Zsolti is elmondta a véleményét a tüntetésről :D

Egy jó Bayer Zsolt publicisztika mindig mennyei manna. Rendkívül szórakoztató, ahogy a frusztrációival küzdő, a köpönyegforgatást és a szervilizmust végletekig kimaxoló egyed hétről hétre igyekszik hergelni a pronyó szekértábort. Azt hiszem, erre mondják, hogy megint kiszólt a gödörből a lyuk.

Zsolti mondjuk még csak annak nem nyalt segget, aki nem került kormányra, de hát valaki arra született, hogy mindig az aktuális hatalmi magaslatról, zsoldoskosztért játsszon ízlésrendészt, mert különben olyan jelentéktelen senki volna, hogy a terhességi teszt is születése után mutatta volna ki.

Szóval, valójában senkit nem fárasztanék azzal, hogy leírjam, most épp mivel szeretett volna Zsóti permanens orgazmust okozni a feletteseinek és az ingerszegény lélekközösségének - főleg, mert nem is bírtam végigolvasni -, csak a bevezetőt emelném ki, amivel a nagy PUBLICISTA tulajdonképpen tökéletesen összefoglalta, milyen országban is élünk most.

„Amikor végképp elfogynak a gondolatok és az érvek, s nem marad már semmi, csak a megfoghatatlan és artikulálatlan gyűlölet, amelyet átkarol és támogat a minden alól felszabadító ostobaság és tudatlanság, olyankor forradalmat szoktak játszani. Mármint az érintettek” – mondja Zsolti.

És igen, ezt látjuk 8 éve. Hogy elfogytak az érvek, nincsenek gondolatok, az egyetlen „politikai termék”, az egyetlen kommunikációs forma az artikulálatlan, mindent átható gyűlölet. Nincs párbeszéd, csak Soros van meg migráns, meg liberális csőcselék. Mindezt pedig átkarolja, kiszolgálja, továbbítja számos ostoba, fogalmatlan, tudatlan, megalkuvó, szervilis érzelmi és erkölcsi nyomorék, akik a hatalom seggevégéből játsszák a nagy „hazafit”. Pénzért. Akik olyanok, mint te, Zsolti.

És igen. Pont az ilyenekkel szemben szoktak forradalmat „játszani”. Mondjuk ezt te soha nem fogod megérteni, mert a te fajtád mindig a barikád biztonságosabb oldalára csúszik-mászik.