Már kézbesítik Orbán levelét, tavaly állítólag 186 millió forintot szedtek be az alattvalóktól

Orbán legutóbb egy éve, tavaly januárban fordult levélben támogatóihoz, a pártelnök a Soros György tevékenysége elleni kampányhoz kért pénzt, most pedig az EP-kampányra kell. Soros ellen.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató nemrég közölte: Orbán Viktor január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. Teszi mindezt azért, hogy megint elmondja: migráns, és kell a pénz.

A levelek végre úton vannak, az arra érdemesek bizonyára repesve várják, hogy az adóforintjaikon túl kp-val is hozzájárulhassanak csóró vezérük kampányához, akinek a stróma... elnézést, a haverja mellesleg az ország leggazdagabb embere.

A Magyar Idők úgy tudja, január közepéig minden címzetthez eljutnak a levelek, "de csak azok kapnak ilyen küldeményt, akik erre korábban felhatalmazást adtak". A Fidesz elnöke a levélben szót ejt a 2019 májusában következő európai parlamenti választásról, "amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor".

A fluffermédium cikkéből az is kiderült, hogy tavaly

másfél-két hónapon keresztül kapott csekkes befizetéseket a nagyobbik kormánypárt. Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tavaly január végén a "lapnak" úgy nyilatkozott, hogy négy hét alatt több mint 36 ezren válaszoltak a kiküldött levélre, és mintegy 186 millió forint érkezett a megadott számlaszámra.

Hozzátette, átlagosan ötezer forinttal támogatták az Orbán Viktor által meghirdetett célt. A befolyt pénzből felvilágosító anyagokat és plakátokat készítettek. (hahahahahahahahaha - a szerk.)

A Magyar Idők kijelentette továbbá: 

A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel.

Végül is, ez is egy megfogalmazása annak a ténynek, hogy az ország szűk csilliárdos elitje a közpénz lenyúlásán túl is szívesen él a tarhálás lehetőségével.