Karlendítés, Szálasi-induló - ők a jövő reménységei a kormánypárti média által futtatott Mi Hazánknál

A lakájmédia nem győzi tolni a Toroczkai nevével fémjelzett, Orbán propagandagyáraiban rendszeresen hájpolt, radikálás „ellenzéki” vadhajtást, ti meg csak úgy alálendítetek ennek a mesteri tervnek? Vagy épp ennek a rétegnek a begyűjtése zajlik?

Bár Lantos János - aki korábban egyértelmű nyilas nézeteket vallott és hangoztatott is nyilvánosan - eltűnt a párt ifjúsági vezetői közül, úgy tűnik, akadnak még páran, akik hasonló elvek mentén működnek. Persze mindenkit azért nem zárhatnak ki, hiszen könnyen lehet, hogy akkor nem maradna elég tag a Mozgalomban.

Elképzelhető az is, hogy Walter baráti társasága csak a vezérnek üzent ezen az ATV birtokába került felvételen, amin meglehetősen egyértelműen „náciskodnak”. (Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, kommunikációs főmunkatársa, külföldi és külhoni szervezője, a Mi Hazánk Ifjai országos főszervezője.)

33000

A kép baloldalán Walter Pál Péter (szemüvegben). Mögötte a szakállas, karlendítős Ábrahám Barnabás, (róla egyébként Walter nemrég azt nyilatkozta a vállaltan nemzetiszocialista Tyirityán Zsolt vezette Betyársereg honlapjának, hogy a Mi hazánk ifjúsági szervezetét már hónapokkal ezelőtt, „még a párt hivatalos bejegyzése előtt elkezdtük szervezni Szabó Ákos, Lantos János, Fiszter Zsuzsanna és Ábrahám Barnabás bajtársaimmal”).

Azért nagyon ne rójuk meg a srácokat, elvégre azzal, hogy kimutatták foguk fehérjét, semmi mást nem csináltak, csak követték a szintén „rendkívül néppárti” vezetőt, Toroczkait, nézzék csak:

toroczkai_integet

csakazertis_integet

A képen szereplő, már említett Ábrahám Barnabás egyébként így kívánt boldog új évet bajtársainak:

Forrás: Facebook/Mi Tanyánk Mozgalom

Ő pedig itt - egy azóta már eltávolított bejegyzésben - Sarnyai Vivien, aki szintén ifjúsági vezető a Mi Hazánkban, cuki, csak éppen a korábbi poszt alapján korábban Nürnbergbe látogatott, ahol – a vele párkapcsolatban élő férfi megjegyzése szerint - külön megtekintette a német nácik által szervezett „Birodalmi Pártnapok” helyszínét:

Sarnyai_Vivien

Említsük meg Szabó Ákost is, aki szintén a Toroczkai-párt ifjúsági szervezetének egyik vezetője, és néhány hónapja így emlékezett meg Facebook-oldalán a nyilas hatalomátvétel évfordulójáról:

33000_(1)

Forrás: atv.hu

Milyen érdekes, hogy közben Kovács Zoltán az "antiszemita Jobbik" miatt aggódik. :-D :-D :-D

Mellesleg ennek a pártnak lett a tagja a Jobbikból kizárt Dúró Dóra is, más kérdés, hogy fentiek nem igazán illeszkednek az általa bőszen hangoztatott értékek közé.