Orbáninfó: a kormányfő hazug és cinikus válaszai csak megerősítették, hogy teljesen hülyének nézi a magyar embereket

A "nem foglalkozom pénzügyekkel", a konkrét kérdések kikerülése „beleprovokálásos” válaszokkal, azt a feltevést erősíti, hogy Orbán Viktor azt gondolja, hogy a magyar állampolgárok az egybites Fidesz-szavazók szintjén vannak. Orbán sikerpropagandára használta a már eleve megszűrt, bizonyos sajtóorgánumokat a rendezvényről kitiltó kormányinfót, ahol cinikusabb válaszokat nem is adhatott volna a feltett újságírói kérdésekre. Az pedig kifejezetten sokatmondó, hogy a legkellemetlenebb kérdéseket külföldi sajtó munkatársai tették föl.

Pedig hiába szajkózza Orbán, hogy „a miniszterelnöknek nem szabad foglalkoznia üzleti kérdésekkel” az ország fele teljesen tisztában van azzal, hogy mind Tiborcz István, mind Mészáros Lőrinc és Garancsi István mögött ő áll.

A luxusrepülésekre adott válasza csak az egybites nullvektorokat nyugtatja meg, az ország nagyobb fele tudja, hogy azon a gépen valójában Orbán volt a főnök és a többiek voltak a vendégek.

A korrupcióval kapcsolatos nyegle válaszai, a gyurcsányi időkre visszamutogató terelése, meg „A politikának nincs szüksége pénzre” bullshit jól mutatja, hogy Orbán ettől a kérdéstől „fázik” a legjobban.

A magyar média 80-90 %-át propaganda célokra használó és immáron egy kézben tartó Orbán cinikus válasza az ellenszélről, meg a többi baromság is csak azt mutatja, hogy Orbán totálisan hülyének nézi az embereket, lenézi őket és azt gondolja, hogy minden magyar állampolgár a fideszes szavazók szintjén van, akik beszopják azt a rengeteg baromságot, amit az arcukba nyomnak.

Ez viszont már nem így van, hamarosan jól látható jelei lesznek annak, hogy a magyar emberek normálisabb része felébredt, és nem fogja tovább tűrni, hogy gyámság alatt álló idióta kreténként kezeljék őket. eljön az idő, amikor minden kérdésre felelni kell. Kádár sem gondolta soha, hogy majd egy megváltozott környezetben bekérdezheti valaki Nagy Imréről. Pedig igen.