Figyelem, durva dolgok következnek: Szijjártó szerint Sorosék csak el akarnak altatni minket, pedig a migránsok csak jönnek és jönnek!!!4!44!!4

Mondjuk a magyar határra nem, de most ez nem lényeges, mindenhol is jönnek és jönnek és jönnek és Soros és Úristen, le se merem már írni... Meg különben is, bármikor elhajíthat valaki egy sertéspestises szendvicset Röszkénél és akkor kipusztul az egész kereszténység.

Még szerencse, hogy a Fidesz megvéd minket most is. Ezért is figyelmeztet ismét Szijjártó Péter. Képzeljük el, mi lenne, ha a nemzeti, mélyen katolikus honatyáink nem hívnák fel a figyelmünket napi 34 sajtótájékoztatón a veszélyekre! Ne, inkább ne is képzeljék el, borzalmas lenne.

Szóval:

Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Ezt aztán véssed az eszedbe, de jól! Mellesleg ezzel szinte egy időben Kubatov Gábor is megmondta a Figyelőben megjelenő interjújában, hogy a Soros-szervezetek a világon mindenhol azonos sztenderdek alapján működnek, ezek a következők: "agresszió, erőszakos tüntetések, akciók, destabilizáció".

Nagyon durva... 

Viszont, hogy egy kis öröm is legyen az ürömben, Gábor egyúttal leszögezte: 

 "csak mi vagyunk a nyugodt erő, a kiegyensúlyozott, biztos bázis".

Így van. No, én már meg is nyugodtam. Biztonságban vagyunk.