Lehet, hogy Ön még keresi, mi viszont már meg is találtuk az ellenzék vezérét :D

Van, hogy az ember olyan meglepetésekkel találkozik, amelyre nem igazán talál szavakat, ezek lehetnek pozitív és negatív dolgok is, olykor pedig csak szimplán viccesek. Egyik kedves olvasónk küldte az úgynevezett #tényképező rovatunkba az alábbi képet, ami a mi rekeszizmainkat is próbára tette, konkrétan fetrengtünk a röhögéstől. Ugyanis, ha a legnépszerűbb keresőmotorba beírjuk a politikus nevét, akkor azt a meglehetősen szerénytelen tisztséget találjuk a Google számára megadott adatok között, hogy „Az ellenzék vezére”. Ön szerint ki lehet az?

Mesterházy Attila az ellenzék vezére 2010 óta :D Azonkívül, hogy szerénynek sem túl szerény, update-nek sem mondanánk.

Legutoljára novemberben hallhattunk a politikusról, amikor az MTI hírül adta, hogy Mesterházy Attilát választották a NATO Parlamenti Közgyűlés szocialista frakciójának vezetőjévé a kanadai Halifaxban. Azért, a Google által kiadott tisztségét mi egy picit túlzásnak tartjuk, még jó hogy nem Szili Katit dobta ki találatként...

 

mesterhazy_attila

Ja és már, ha #tényképező: amennyiben lát valami érdekeset, vicces dolgot az utcán, szokatlan helyzetben találkozik hírességekkel, világsztárokkal vagy egyszerűen csak talál valami humoros dolgot az interneten, amit megosztana az olvasóinkkal, ne hezitáljon, küldje el nekünk a [email protected] emailcímre a "tényképét"!