Annak a Schmidt Máriának a lapjában támadták Nagy Blankát, aki állítólag megbukott az érettségin

Állítólag puskázott az írásbelin, és ezért nem folytathatta a vizsgát.

A rendszer kvintesszenciáját tökéletesen megmutatta, hogy képes volt a kormány egy 18 éves lányt össztűz alá venni. A pitiáner seggnyalók egymást túllicitálva merültek le a gödör aljára, az okádékhadjáratot pedig természetesen a közbeszéd színvonalát folyton emelő Bayer Zsolt indította meg.

Szokásához híven persze rögtön tátott szájjal futott be abba a bizonyos erdőbe, hiszen kiderült, nem Nagy Blanka áll bukásra a gimnáziumban, hanem az ötös számú fideszes tartóoszlop bukott meg annak idején.

A gyalázógyár egyik gagyi szereplője, a Figyelő sem maradt ki a köpködésből, öles betűkkel hozták le: "Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető. Tüntetni van ideje, tanulni viszont nincs, akiből sztárt csinált az ellenzéki média."

A stilisztikai elemzésbe inkább ne menjünk bele, az viszont sokkal érdekesebb, hogy a nemgondol.blog.hu szerint Schmidt Máriáról, a Figyelő c. hetilap társtulajdonosáról, a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium hajdani diákjáról azt terjedt el, hogy az írásbeli érettségin puskázott, abból a tantárgyból az érettségiről kirúgták. Állítólag az információt gimnáziumi iskolatársa, Gerő András történész erősítette meg szakmai körökben.

Persze bizonyíték nincs, de miután a Soros György „zsoldosait” listázó lap feje is Soros pénzen kutatott, egyáltalán nem lepődnénk meg saját maga szembe köpésének ezen formáján.

Nem mellékesen az ellenzéki parlamenti képviselőnők nyílt levelet írtak, amiben kiálltak a kiskunfélegyházi gimnazista mellett. Minden ellenzéki képviselőnő, kivéve a Fidesszel sűrűn egyetértő "mihazánkos" Dúró Dóra...