Két hét alatt rend: 40 forintért raboltak ki egy járókelőt Kazincbarcikán

A két helyi férfi 2018. október 27-én támadt tá a kazincbarcikai Mátyás Király úton egy férfira a pénzét követelve, mivel azonban a sértett nem állt kötélnek és nem adta át részükre 40, azaz negyven (!) forintját, ezért az elkövetők megverték, majd elvették tőle a Guinness-rekord gyanús összeget. A nem túl kifinomult, a középkori martalócok bűnözési technikáját idéző, hagyományozó bandita azonban ahelyett, hogy új életet kezdett volna a zsákmánnyal valahol külföldön, még többször lecsapott hasonlóan szofisztikált módszerekkel.

A két haramia halálmegvető bátorsággal bántalmazott egy nőt, akitől a telefonját vették el.  Egy másik sértett szerencsésebb volt, mert bár a két bandita erőszakkal próbálta róla leráncigálni a feltehetően rendkívül tetszetős és impulzív pulóverét. Azonban a sértett ellenállásának eredményeként végül a martalék nélkül voltak kénytelenek elmenekülni a helyszínről.

Még szerencse, hogy Pintér Sándor két hét alatt rendet tett az országban, máskülönben lehet, hogy lyukas zoknik miatt ölnének az útonállók. Köszönjük, Sándor!

 

(forrás: police.hu)