ÁSZ vs Momentum: Állítólag hónapokig nem érték el őket, de a sajtótájékoztatójukat azért meg tudták trollkodni

Persze már csak azután, hogy a párt székhely-változtatása miatt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) állítólag hónapokig nem tudta elérni a Momentumot. Ez volt az indoka annak, hogy az Orbán vasökleként funkcionáló, az ellenzéki pártok működését immáron folyamatosan ellehetetlenítő, a fideszes Domokos László elnök által vezetett állami szervezet kezdeményezte a Momentum állami támogatásának felfüggesztését. A mellékelt videó bizonyítja, hogy ha valaki el akar érni valakit, akkor el is éri.

Szerintünk inkább az volt a gond, hogy a Momentum túl sok fiatalt mozgósított az elmúlt hetek tüntetésein és Orbánék már most március idusára készülnek, gondolván, hogy a kevesebb pénz kevesebb tüntetőt jelent. Ebben viszont tévednek, hiszen a Momentum hasonló „finanszírozás” mellett akadályozta meg a közpénzlenyúlás paradicsomaként kezdeményezett Orbán-álom olimpiát.

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja két nappal ezelőtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen hogy, hogy nem megjelent Horváth Bálint, az ÁSZ kommunikációs igazgatója is.

Elvárjuk, hogy az ÁSZ ügyesebben, ugyanilyen leleményesen keresse a pártokat, ahogy most meg tudta trollkodni a párt sajtótájékoztatóját.