Nagy Blanka a kormányellenes tüntetésen üzent Orbánéknak - Ti buktatok meg: tisztességből, emberségből és őszinteségből

A lakájmédia által lejáratni igyekezett gimnazista lány keményen visszavágott, szerinte az Orbán-kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyező sejtet.

Hamis híreket terjesztettek rólam, hogy bukásra állok és sokat hiányzom. Ti buktatok meg három dologból: tisztességből, emberségből és őszinteségből. Felháborító, mennyit lógtok azokról a megbeszélésekről, amik az emberek érdekeiért szólnának.  

Ez a mocsok király mindenféle akadály nélkül betelepszik a Várba. Ahol freskókat festenek le, ott a könyvek égetése lesz a következő.

- folytatta Nagy Blanka, majd hozzátette:

Azt mondják, azért támadnak engem, mert Orbánék félnek tőlem. Nem tőlem félnek, hanem a fiatalságtól. A fiataloktól félnek, mert ha más nem, ők pontosan tudják, mire képesek a fiatal emberek.

Természetesen Bayer Zsótinak is üzent:

Zsozsó! Az ócska kis proli, és ezt még a rossz tanuló is tudja, munkásosztályt jelent. Ezek termelik a segged alá a javaidat. Ha nem lennének ezek a prolik, nem lenne a haverjaidnak annyi pénze, hogy neked most egy tévéműsorod legyen! Ezeknek a kis proliknak elegük van - folytatta Nagy Blanka. Amíg ők éjt nappallá téve dolgoznak, másokat kell gazdaggá tenniük. Ne másokat tegyünk végre gazdaggá, tegyünk pontot a dolgok végére, és cselekedjünk. Akármit. Nem szabad hagynunk, hogy a magyar nép még egyszer rabszolgasorsra jusson!

nagyb

A Clark Ádám téren tartott tüntetésen elmondott beszédeket itt tekintheti meg: