Rábukkantunk az O1G BANK ATM-jeire!

Vannak dolgok az életben, amiket egyszerűen tudomásul kell venni, és lehet, hogy inkább nem is kellene keresni semmiféle magyarázatot. Ilyen dolog például az alábbi képen szereplő ATM-ek működése.

Megtaláltuk az eddig titokban tartott O1G BANK ATM-jeit! A terminálokon lévő feliratok utáni csillagokhoz tartozó kisbetűs magyarázatokat (lásd a kép alatt) a nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánított magánbank 100 évre titkosított Üzletszabályzatában találtuk meg, melyet egy neve elhallgatását kérő exmunkatárs szivárogtatott ki. Kicsit tartunk tőle, hogy a független hatóságok államtitok megsértése, ne adj isten felségsértés vádjával eljárást indítanak szerkesztőségünk ellen, illetve hogy a független közmédiában milyen visszhangja lesz mindennek.

 

* Bankunk itt csak azeri baltás gyilkost adhat ki Azerbajdzsánnak!

** Ez a terminál csak börtönbüntetésre ítélt és szökésben lévő macedón, illetőleg román politikust fogadhat el, feltéve ha Orbán Viktor és Semjén Zsolt közeli barátai!

*** Figyelem! Bankunknak ezen a szigorúan korlátozott hozzáférésű terminálján keresztül az amerikaiakkal közösen lebuktatott orosz fegyverkereskedők adhatók ki, de csak Putyin elvtársnak!

**** Ez az ATM kizárólag közpénzt fogad el! Csak az O1G BANK vezetője, illetve az általa meghatalmazott NER-tagok vehetnek fel belőle készpénzt! Továbbá a tranzakciók során minden betett összeg elveszíti közpénzjellegét! Fontos: ez az ATM nincs bekötve a NAV-hoz!