Mihazánkos verőlegények védik Bayer Zsoltot?

„Soros-kurvák” – hangzott az intelligens reakció a magyar közélet mocsarában tapicskoló Bayer Zsolt XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában megtartott „előadása” közben, mikor néhány fiatal Soros-maszkban sétált be a terembe. És szerencsére jelen voltak a fideszes-mihazánkos „vadhajtások” keménycsávói, akik megvédték Zsoltit.

„Rossz napjuk volt ma a liberális provokátoroknak” – írta a vadhajtasok.hu, majd egy videót is közzétettek arról, hogy „tudósítójuk” milyen hőstettet hajtott végre:

Teljesen egyedül letépett pár Soros Györgyöt ábrázoló papírmaszkot néhány tizenévesről. Abba a logikába nem is érdemes belemenni, hogy ugye aki nem térdel be egy Bayer Zsolt előtt, az csak liberális provokátor lehet, mert bizonyos elmékben meglehetősen korlátozott a befogadóképesség, így foglalkozzunk inkább azzal, hogy ki is a verbális és non-verbális védelmi rendszer.

Szóval, ő Bede Zsolt, a Vadhajtások reklámarca, aki társaival együtt olyan übergigamegamagyar, hogy elég ritkán sikerül magyar nyelven feltenniük egy helyesen leírt mondatot a weboldalukra. De ez mindegy is, a lényeg, hogy Bede Zsolt, a „kihaénnemakurvaanyádteliberálisgeci” típusú meg nem értett zseni, akinek ha egyszer hatalom kerülne a kezébe, egyszerre oldódna meg a Kárpát-medence összes problémája. Régen állítólag jobbikos volt, most már úgy tűnik, brigádjával együtt inkább a Mi Hazánk Mozgalommal, és persze egyúttal a Fidesszel szimpatizál.

A Vadhajtások ugyanis rendszeresen futtatja Toroczkaiék kormánnyal majdnem mindenben egyetértő tömörülését, és álláspontjukat természetesen betonbiztos érvekkel tálalják is. Emlékezetes megnyilvánulásuk volt pl. az, mikor azt üzenték az O1G-s kokárdát viselőknek, hogy:

„Akin ilyet meglátunk, le fogjuk szaggatni róla, és ököllel fogjuk tele b.szkodni a fejét. És kurvára nem fog érdekelni, ha elszaladsz a rendőrségre, és miután üveggel dobáltad, tőlük kérsz majd segítséget, mert pofán lettél verve.”

Bede Zsolt ráadásul nem csak arra képes, hogy kiválóan nyilatkozzon az Echo TV-ben, maszkokat szakítson le gyerekekről, vagy pofánveréssel fenyegessen, hanem még arra is, hogy négy-öt, majdnem összefüggő mondat elmondása közben videót készítsen Gulyást Balázsról, és őt is kikísérje az előadásáról. A publicista ugyanis szintén bele mert trollkodni a nagyhazafikeresztény Bayer epikus monológjába.

Ja, s a legfontosabb üzenet le ne maradjon:

A Vadhajtások ma már előre leszögezték a weboldalukon: a kurva anyánkat ezért a cikkért. 😊

„Egészen elképesztő az a liberális sikítás ami megint elkezdődött portálunk miatt.

Bayer Zsolt verőemberei lettünk!

Fidesz szopók lettünk!

Ultra újságírók lettünk!

Tovább nem is soroljuk, reagálni fogunk a liberális könnyekre természetesen. Picit még élvezzük, illetve várjuk a többi szar koszos libsi média cikkeit.

Egyelőre annyit írnánk:

A kurva anyátokat nektek és minden kommentelőnek akik rólunk fröcsögnek, azoknak is a kurva anyját.

Vadhajtások.hu”

(Igen, a szöveget változtatás nélkül közöltük, a kiváló íráskészség, és a hibátlan helyesírás sajnos nem a sajátunk, hanem a magyar kultúra elszánt Soros-ellenes védőié.)