Amikor Orbán elárulta, valójában mit gondol a magyarokról - videó!

"Nehéz nép a miénk" - fejtette ki 3 évvel ezelőtt.

Szegény drága Mészáros Lőrincnek nem csak a konkurenciával kell megküzdenie, hanem a magyar emberek irigységével is. Ez az őstehetség , ez az áldott jó ember a magyar „közegben” nem tud úgy érvényesülni, ahogy azt megérdemelné. Egyáltalán nem arról van szó, hogy a felcsúti gázszerelőből lett leggazdagabb magyar, az elsőszámú Orbán-stróman maximum egy jólmenő kisiparos lehetne minden idők legkorruptabb magyar kormányfőjének, Orbán Viktor befolyása nélkül. Ezt csak Mészáros irigy honfitársai, ez a magyar közeg gondolja így - következtethettünk Orbánnak, a saját népéről alkotott, a 2019 januárjában Kossuth Rádióban kifejtett véleménye kapcsán.

Szerintünk meg továbbbra is azzal van a baj, hogy a tolvajok azt hiszik, hogy az „irigy emberek” meg akarják fosztani őket érdemeiktől. Pedig nem. Mi például elismerjük, hogy Orbánnál nagyobb tolvaj még nem ült ennek az országnak a nyakán. Egyszerűen nem akarjuk eltűrni, hogy egy ilyen lókupec vezesse ezt az országot. És azt sem szeretnénk, hogy a végtelenül lojális, de végtelenül ostoba bűntársai sokáig gondolhassák azt, hogy annak, hogy ellopják a pénzünket a közösből nem lesz következménye.

Ez az Orbán által szimplán csak „nehéz népnek" titulált nemzet fogja hamarosan visszavenni azt, ami az övé: az elharácsolt, strómanok kezére átjátszott nemzeti vagyont. Legyen az kastély, erőmű, étterem vagy irodaház. Ami bűncselekményből származik, az a magyar nemzet vagyona, az állami pénzek és az EU-s pénzek lenyúlása pedig olyan történelmi bűncselekmény, ami sosem fog elévülni.

De nézzék csak, mit mondott a "nagy nemzeti" Orbán a saját népéről, az őt istenítő fideszesekről is: