Érdekes nézőpont: a kormányközeli intézet villámgyors, online felméréssel igyekszik igazolni Orbán akciótervét

A Nézőpont Intézet szerint már most kétharmad tapsol a családokat érintő látszatintézkedéseknek. Mindez úgy jött ki, hogy a Magyar Nemzet megbízásából gyorsan készítettek egy "felmérést", amit elméletileg ki is töltött 541 ember. Durva, ugye? Mi pedig csak azon csodálkozunk, hogy nem négyharmados támogatottság lett az eredmény…

A rendkívül komoly "kutatásban" természetesen szerepelt egy kis bevándorlásellenesség is, így aztán már azt is tudjuk, hogy a megkérdezettek 64%-a nem örülne, ha az Európai Unió újból elővenné a kötelező betelepítési kvóta ügyét az EP-választások után.

Az Orbán évértékelője mentén megalkotott online "felmérés" arra is kitér, hogy az 541 fő megkérdezett 53 százaléka szerint nem komolyan vehető a magyar ellenzék, sőt ezt a kormányellenesek 27 százaléka is így gondolja a Nézőpont szerint.

Miután jót mosolyogtunk a rendkívül reprezentatív, az évértékelő után 3 órán belül megkomponált "kutatáson", meg azon, hogy az eddig is borzasztóan komoly szakmai érveket követő, azok mentén működő Prosti Srácok rögtön átvette, megrágta, majd egyből tovább is okádta ezt a remek „hírt”, nézzük meg, a valóságban mennyit is érhet Orbán „zseniális” akcióterve, ez a cikk például felvet néhány dolgot a hétpontos varázslattal kapcsolatban.