Hódmezővásárhely is megszívta az Elios-lámpákkal

Márki-Zay Péter bejelentette, hogy a beérkező lakossági bejelentések miatt, miszerint az új lámpák nem adnak elég fényt, a város valószínűleg saját költségre lecseréli az Elios-lámpákat. Vác és Szombathely is pórul járt már a korábban a miniszterelnök vejéhez tartozó cég gyenge minőségű ledeivel.

Az alföldi település volt az első az országban, ahol Tiborcz korábbi cége, az Elios Zrt. közbeszerzési tendert nyert a városi lámpák lecserélésére. Most abban a városban, ahol Márky-Zay nagy győzelmet aratott a Fidesz felett, „lekapcsolják” Tiborcz lámpáit.

Az már más kérdés, hogy a silány minőség miatti csere költségeit a városnak kell megfizetnie. Persze ez nagyban sincs máshogy, hiszen az egész országra elmondható, hogy a személyes érdekek kielégítését célzó, lojalitáson alapuló döntések következményei rajtunk csattannak.

Bár az Eliost tulajdonképpen az EU csalás elleni hivatala, az OLAF is eredménytelenül vizsgálta - köszönhetően persze többek között a fideszes főügyésznek - mi abban bízunk, hogy egy szép napon az utolsó sötét árny is eltűnik majd az országból.

Image-1