Sunyi módon zsidózták le a jobbikos képviselőt a lakájmédia egyik műsorában – videó!

Következetesen Jákob Péternek hívták - az EchoTv egyik műsorában szereplő orbánista bértollnokok - a Jobbik vezető politikusát, nyilvánvalóan annak zsidó származására utalva. A beszélgetés csúcspontja az volt, amikor a szánalmas propagandisták, nóném kormányzati seggnyalók abban stréberkedtek, hogy ki tudja kimondani többször a Jákob gúnynevet. Az már csak hab volt a tortán, hogy épp ilyen nevesincs senkik nímandozták le a jobbikos politikust. Orbán tehetségtelen csicskáinak végre el kellene dönteniük, hogy a Jobbik nácizásával szeretnének szavazatokat szerezni hőn szeretett vezérüknek és pártjuknak vagy kurucinfós, antiszemita zsidózással erősítik a „fideszes náci” meglehetősen hiteles ideáltípusát. Igaz, ez utóbbi, legalább rímelne a kormányzati műsorok és sajtótájékoztatók felét kitöltő Soros György elleni uszítással és orbáni gyűlöletpropagandával, meg a disznóvágás utáni tetemre utaló „Nálunk ő volt a Soros” típusú fideszes képviselői bejegyzésekre. Mi azért nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit szól a kormánypárti megmondóemberecskék burkolt zsidózásához Izrael állam nagykövete. Meg is kerestük a témával kapcsolatban a nagykövetség sajtóosztályát, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Az Auschwitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?

- tette fel a költői kérdést Jakab Péter, jobbikus politikus Facebook-bejegyzésében.

Érdemes megnézni a jóllakott óvodások - kifizetőhelyük, a kormánypártok irányába tett - szánalmas és gusztustalan nyelvcsapásait:

kormanyzati_nimandok

Szerencsétlen nullvektorok kormányzati bevetésen (Fotó: Facebook.com)