A prosti srác zsidózása az Echo TV-nek nem fér bele, Huth Geriéknek igen

Bár valószínű, hogy az Echo TV-nél se a meggyőződés volt a vezérfonal, amikor Ambrózy Áronról kijelentették, hogy többet nem hívják a műsorukba, sokkal inkább az, hogy épp a Jobbikra kell náciantiszemitazsidógyűlölő billogot tenni. Akkor pedig nem fér bele a házi csicskák zsidózása. Vagy karlendítése. A prosti srácoknál viszont a jelek szerint mehet minden, ami a csövön kifér.

Mint korábban megírtuk, Ambrózy Áron, a Pesti Srácok médiamunkása vélhetően megrekedt egyedfejlődése okán sunyi módon zsidózta le Jakab Péter az Echo TV műsorában. Mivel jó eséllyel kb. négyen nézik a hasonló adásokat, mindez elég későn jutott el a közvéleményhez, de végül eljutott.

Az Echo TV pedig a botrány után közölte:

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.

Sokatmondó, hogy az Echo TV vezetőségének se tűnt fel januárban ez az „apróság”, csak azután, hogy erre a magyar média még sajtónak nevezhető része felhívta a figyelmet.

A Pesti Srácokat azonban úgy tűnik, ez a manőver egyáltalán nem zavarja. Ők a jelek szerint meg nem történtként kezelik az esetet. Mondjuk ez egyáltalán nem meglepő egy olyan körben, ahol az antiszemitizmusból pénzt csiholó Varga B. Tamás továbbra is dalol. Pedig ugye Orbán zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben. (:D :D :D)

Ambrózy ráadásul mindezek után sem állt le, Facebookon igyekszik még nyomni az egóprojektjét, de hát tudjuk, a siker mindenkinek mást jelent, neki ennyire futja.

(Még jó, hogy a "jobboldali" "sajtónál" van a "morális fölény". :D :D :D)

Sztárújságíró Áron ugyanakkor ezek szerint nem tudja, hogy a médiaszekere csak a hatalom csepegtette közpénzek által gurul. Sőt, nem is gurul, csak a fideszes lózungokra csorgatott nyálán csúszik. Sztárújságíró Áron csak addig lesz számon tartva, amíg lakájtevékenysége kormánykörökben minimális hasznot hoz. A kormány pedig nem akar zsidógyűlölőként mutatkozni - főleg, hogy azt épp a Jobbikról szeretnék elhitetni, ahol ugye egy zsidó a szóvivő -, csak begyűjteni azokat, akiket nem ért utol az evolúció. Akik nem járnak SS egyenruhában, de a leegyszerűsített gondolkodásuk a Soros szót össze tudja kapcsolni a zsidóval. Vékony a mezsgye, Áron, és aki ezt nem érzi, könnyen Oláh Gellért után indulhat. Mert a hatalom szemében nem csak mi, ti is csak „egyszerűen senkik vagytok”.