Terence Hillék is "bevásároltak" egy magyar kórháznak - Orbánék helyett

Miközben a Fidesz szerint már most európai, sőt nemzetközi a színvonal, ami a hazai egészségügyi ellátást illeti, miután az olasz színész tavaly beteg gyerekeket látogatott meg a Heim Pál Gyermekkórházban, a tegnapi Guido és Maurizio De Angelis koncerten átadta az akkor meghirdetett, most pedig elárverezett - a Különben dühbe jövünkben látott - Dune Buggy kulcsát, így jelentős összeggel támogatta az intézményt. Nem ő az egyetlen ismert külföldi sztár, aki a közelmúltban bevásárolt egy rászoruló kórháznak az egészségüggyel szemben a stadionok fejlesztését favorizáló kormány helyett.

Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre.

- mondta korábban Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató, főorvosa.

Mint megírtuk, a lesújtó állapotokat látva nemrég Ruby Rose is cselekedett. Emlékezetes, hogy miután hazánkban forgatott és egy kisebb sérülést szenvedett, kénytelen volt ellátogatni az Uzsoki kórházba. Az ausztrál színésznő elszörnyedt, egy horrorfilm díszletére emlékeztették a körülmények, ezért rengeteg játékot, illetve orvosi eszközt vásárolt, hogy a magyar egészségügyet segítse. Ő is a Heim Pált támogatta, ő is az állam helyett.

Persze könnyen lehet, hogy az összes világhírű színész összefogása sem lenne elég a hazai egészségügy megmentésére addig, amíg Magyarországnak olyan kormánya van, amely struccként dugja homokba a fejét, ha az országot érintő valódi problémákról van szó, valamint a mindent elárasztó propagandával igyekszik „megoldani” a brutális várólisták, a kórházi fertőzések, az orvos és eszközhiány okozta, sokszor emberéleteket követelő, súlyos problémákat.

Borítókép: Instagram.com/terencehillofficial