Na, akkor itt a hét vicce: Dúró Dóra szerint az ellenzéki képviselőknek vissza kell adniuk a mandátumukat :D :D :D

A Mi Hazánk Mozgalom elszánt bajtárs-harcostársa természetesen az Echo TV kamerái előtt adta elő briliáns elméletét. A kormánypárti médiamunkások pedig, ahogy tőlük megszokhattuk, ezúttal is a legnagyobb empátiával társalogtak a következetes képviselő asszonnyal.

A Fidesszel szinte mindig egy húron pendülő Mi Hazánk Mozgalom egyik arca, Dúró Dóra a minap az Echo TV-ben olyan monológot nyomott, hogy már szerdán kiérdemli a "hét legszórakoztatóbb közéleti pillanata" elismerést.

Dúró Dóra narratívájában ugyanis az, hogy az ellenzéki képviselők reagálva a rendszeres kormányzati ámokfutásra, hétfőn kivonultak az ülésteremből, azt jelenti, hogy "nem végzik rendesen a munkájukat". Éppen ezért ő, Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom szubsztanciája, mandátumuk visszaadására szólította fel azokat a képviselőket, "akik nem vesznek részt a parlamenti munkában".

„A képviselői munka elsődleges színtere az Országgyűlés, az utcán politizáláshoz elég aktivistának lenni” – így fogalmazott Dúró Dóra reagálva az ellenzéki képviselők kivonulására. A hétfői közös balliberális akciónak szól ez a felszólítás. Hiszen ezt nem tehetik meg azokkal az emberekkel, akik rájuk szavaztak és oda küldték őket az Országgyűlésbe – jelentette ki.

És most, mielőtt a hangos röhögéstől abbahagynád az olvasást, még gondolj bele abba egy pillanatra, hogy hogyan is került Dúró Dóra a magyar Országgyűlésbe!

Igen, jól emlékszel, a Jobbik pártlistájáról. Ennek a pártnak pedig a tagság által megválasztott elnöksége is úgy döntött korábban a Jobbik-frakciója után, hogy vissza kell adnia a parlamenti helyét. Ő viszont nem adta vissza még úgy sem, hogy erre korábban esküt tett. A Szent Korona előtt.

Hát mi az igazi kötelességtudat, ha nem ez! Gratulálunk!