Napi humor: egy képen Gajdics Ottó és az ő hitelessége :D

No és persze az sem véletlen, hogy mindez a Pesti Srácok nevű - náci-elfekvőként is funkcionáló -fideszes propagandaoldalon jelent meg. „Ez egy minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa. Egyetlen szó sem igaz belőle. Jelenleg nincs is napirenden ez a kérdés, így döntés sem születhetett róla.” - válaszolta az egykori kommunista Gajdics Ottó az újbolsevik PS-nek. Mi pedig február 6-a óta röhögünk rajtuk, hiszen az idő már megint bennünket igazol.

Az egykori KISZ-titkár, a ma már nemzeti konzervatív szerepben tetszelgő Gajdics Ottó nevű permanens forradalmár szavahihetősége számunkra eddig sem volt kérdés.

Az álhírt (sic! - szerk.) a teljes balliberális médiahadsereg kritikátlanul átvette, ám még arra sem vették a fáradságot, hogy annak valóságtartalmáról megkérdezzék az érintettet… (…) A Népszava névtelen forrásra hivatkozva kedden azt írta: „valóban újraindul a Magyar Nemzet, de ezzel párhuzamosan megszűnik a Magyar Idők”. Jól értesültnek gondolt informátoruk szerint „a politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket”, a két napilap ugyanis innentől kezdve óhatatlanul is versenytársává válna egymásnak. Ennek kapcsán portálunk megkereste Gajdics Ottót, a Magyar Idők főszerkesztőjét, aki határozottan cáfolta a Népszava „értesülését”.

- írta akkor a másik mintapéldány, Pilhál Tamás.

 

Nos, a fentiekkel szemben tény, hogy 2019. február 6-tól nem jelent meg Magyar Idők nevű újság "a politikai napilapok piacán".

Imádjuk ezt a képet, szimbolikus tükörképe lehetne a mai tehetségtelen propagandistákkal televágott kormánysajtónak:

gajdics_ps

Ez ma egy ilyen nap: „Az idő igaz, S eldönti, ami nem az.”