Polt Péter röhögés nélkül állította, hogy Elios-ügyben komoly nyomozás zajlott - Ön szerint is így volt? Szavazzon!

A fideszes főügyész elmondta, így derülhetett ki, hogy nem történt bűncselekmény. :-D :-D :-D Ön hisz neki?

Az egész országot behálózó simlis ügyeknél, talán csak az megdöbbentőbb, ahogyan a szervilis fideszes szereplők igyekeznek tisztára mosni az érintett személyeket. Persze Polt Petike már eddig is bizonyította rátermettségét, a Magyar Nemzetnek adott interjújában azonban alighanem szintet lépett, amikor azt állította:

Az Elios-ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda – az OLAF érveit mindvégig szem előtt tartva – nagyon komoly nyomozást folytatott le, és ennek eredményeként jutott arra az álláspontra, hogy nem történt bűncselekmény.

Sőt, egyenesen kiválónak nevezte a magyar hatóság, valamint az Európai Csalás Elleni Hivatal közötti együttműködést. Nem csoda egyébként, hogy gyorsan elmondhatta véleményét egy orbánnyalonc lapban, hiszen - ahogyan azt is megírtuk - az Európai Parlament pénzügyi ellenőrző bizottsága raportra hívta Magyarország fideszes főügyészét.

Egyébként Polt bizonyára azért nem tud eleget tenni ennek a meghívásnak, mert nincsen semmi takargatnivalója…Persze, Orbán Viktor meg a legfittebb, hazugságra képtelen politikus az egész bolygón…

Ön szerint is ártatlan a miniszterelnök veje, Tiborcz István, tehát Poltnak igaza van, és nem történt bűncselekmény Elios-ügyben?

Polt Péter azt állítja, hogy Elios-ügyben komoly nyomozás zajlott - Ön szerint is?
Persze, Polt nem vette figyelembe, hogy Orbán veje is érintett az ügyben, és alapos nyomozást végzett
Jó vicc! Ha nem lenne fideszes a főügyész, nagyon nagy bajban lenne az Orbán család