Végre: a Mi Hazánk Mozgalom politikusa lett Kásler új embere!

A Válasz Online vette észre, hogy a nagyon ellenzéki, hiper kormánykritikus, Orbán-fóbiás Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalom soproni politikusát, rendezvényszervezőjét, udvari basszusgitárosát, a Magyar Sziget elnevezésű „fesztivál” főszervezőjét, Gőbl Gábort juttatta az NKA Kulturális Fesztiválokban állami pozícióhoz Kásler Miklós, saját hatáskörben kinevezett személyként. Kissé szánalmas, amikor a Mi Hazánk Mozgalom éppen annyira lesz hiteles „ellenzéki”, amennyire Toroczkai László volt 2006-ban hiteles „forradalmár”. Voltak, akik már akkor megmondták, viszont ezekből a jelekből már mi is tudjuk: fejétől bűzlik a hal. Mi persze örülünk ezeknek a nyilvánvaló lelepleződéseknek, amelyek megerősítik, hogy hiába titkolják, a színfalak mögött szépen, lassan összenő, ami összetartozik.

Nem nagyon verte ki a szemét senkinek, de két hete állami funkciót is kapott egy, az antiszemitizmus elleni rendíthetetlen harcáról ismert Mi Hazánkhoz tartozó zenész-politikus. Gőbl Gábor, a Moby Dick metálzenekar basszusgitárosa, a tavalyig jobbikos, most meg toroczkaista soproni képviselő-sportmenedzser a minap a Nemzeti Kulturális Alap fesztiválkollégiumában találta magát – méghozzá miniszteri hatáskörben kinevezett személyként.

– írja cikkében a valaszonline.hu.

A mostani kinevezés is megerősíti azt a feltételezést, hogy a Mi Hazánk Mozgalomnak és Toroczkai Lászlónak semmilyen más küldetése nincs, csak az, hogy minél több radikális ellenzéki szavazatot zsákoljon be a választások alkalmával Orbán nagy örömére... 

gőbl_port

Kásler új embere (fotó: port.hu)

(Főkép: kronika.ro)