Borzalmas tragédia: Leesett egy omladozó lépcsőn és meghalt egy beteg az ajkai kórházban

Minden egyes szörnyű tragédia - az is, ami kiderül, és az is amit eltitkolnak - kitörölhetetlenül ráég arra a közel évtizede hatalmon lévő kormányra, amely egyszerűen tagadja, és az adófizetők pénzéből tolt, brutális erejű propagandával igyekszik palástolni az egészségügyi ellátás súlyos, emberéleteket követelő hiányosságait, miközben százmilliárdokat költ stadionokra, hogy a strómanok mesés gazdagodásáról már ne is beszéljünk.

Az eset előzményeihez tartozik, hogy az idős férfit gyógyulását követően elbocsátották a kórházból. A fia érkezett érte, majd az osztályon hagyva édesapját, a távolabb parkoló kocsijáért ment. Azonban mire visszatért, édesapját már egy rossz állapotban lévő lépcső alján találta, eszméletlenül, vérző fejjel. A kórházi személyzet a helyszínen is megkísérelt segíteni a sérült férfin, majd hamarosan elszállították, információink szerint az intenzív osztályra. Ott azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére rövidesen életét vesztette

 - írta meg a Magyar Narancs.

A portált az áldozat hozzátartozója értesítette, aki szerint a lépcső évek óta elhanyagolt, balesetveszélyes állapotban van. A lépcsőfokok letöredeztek, illetve omlottak, mállottak. Ez a helyzet már évek óta fennállt, ennek ellenére a lépcsőt nem zárták le, folyamatosan használták, ez pedig közrejátszhatott a balesetben.

Az ajkai kórház ismerős lehet olvasóink számára, hiszen tavaly szeptemberben mi is beszámoltunk róla, hogy az intézmény intenzív osztályán minden ápoló felmondott.

És, hogy mi lehet Orbánék „reakciója” azzal kapcsolatban, hogy egyre többen halnak meg kórházi fertőzésekben? Vagy az orvosok, eszközök hiánya, esetleg a várólisták miatt? Vagy annak „köszönhetően”, hogy nem kapják meg időben a szükséges kezelést?

Marsi Anikó vagy éppen Gönczi Gábor, meg a többi szervilis fluffer bizonyára továbbra is beleböfög a kamerába valami fejlesztésről szóló hírt, a hozzájuk hasonló, online működő egyedek pedig ugyanezt teszik majd írásban.

A lépcsőt, ahol ez a tragédia történt meg könnyen lehet, hogy letakarják majd, mint a Junckert ábrázoló plakátokat.

De már talán maga a "vezér" is tisztában van azzal, hogy ezt a sok mocskot nem lehet többé elrejteni, mert - bár nem úgy, ahogy Orbán gondolta - de tényleg mocorog valami...