Kiütéses győzelem: leváltották a fideszeseket a szombathelyi cégekben!

Zseniálisan alakultak a mai szombathelyi közgyűlésben a történések. Az ellenzéki többség ugyanis először visszahívta a fideszes figuramatyikat az önkormányzati cégekből, majd módosították a költségvetést, illetve – biztos, ami biztos - felállítottak egy migrációt vizsgáló bizottságot is. Szombathelyi híradónk következik a nyugat.hu beszámolója alapján a lúzer fideszesek szopóágáról!

A szombathelyi ellenzék egy balegyenes-jobbegyenes-balkönyök kombinációt kiütést idéző győzelemmel fejezte be a kötelekhez szorított - mostanában feltehetően sokkal kevesebbet mosolygó - Puskás Tivadarral és közpénzszivattyús sleppje elleni e heti meccsét - derül ki a nyugat.hu tudósításából.

A kezdő, mellkasba érkező balegyenes az volt, amikor az ellenzék visszahívta a fideszes haverokat az önkormányzati cégek felügyelőbizottságaiból és igazgatótanácsaiból és már most lehet tudni, hogy főként baloldali jelöltek kerülnek a helyükre.

Gyomorszájba landoló jobbegyenesként képzeltük el, amikor Puskás Tivadar és fideszes haverjai a pislákoló tiborczos homályoszlopok aktiválása előtt szembesültek azzal, hogy az ellenzék a Fidesz által elfogadott költségvetést - a jobbikos képviselők támogatásával – akár módosíthatja is.

Végül a letaglózó balkezes könyökös akkor csattant az álcsúcson, amikor Nemény András, az Éljen Szombathely! frakcióvezetője javasolt egy, a migrációt vizsgáló bizottság felállítását, válaszul arra a kormánypárti szürkeállományokról árulkodó tény miatt, hogy a fideszesek az ellenzéki hatalomátvétel óta szinte mást sem tudnak, csak bevándorlásról óbégatni, migrációról riogatni, meg bevándorláspártinak nevezni az ellenzéki képviselőket. Az már tényleg csak egy padlóba fejelés volt mindezek után, amikor az eddig migrációellenes fideszesek szavazták le a migrációs bizottság felállítására irányuló ellenzéki javaslatot.

Jövő héten szerdán jöhetnek az újabb csicskalángosok. Viszlát NERtársak!