Folytatódik a kettős játszma: Miközben Orbán bocsánatot kér a néppárti vezetőktől, Rogán itthon tovább támadja Junckert

Nincs új a nap alatt. Orbán külföldön abban a pillanatban becsicskul, amint egy picit erőteljesebben éreztetik vele, hol a helye, ezzel párhuzamosan viszont az országhatáron belül határtalanul folytatódik a fideszes szavazók hülyítése.

A Fidesznek addig éri meg az Európai Néppártban maradni, amíg az nem áll át teljesen a bevándorláspártiak oldalára.

- hangzott el a mondat a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztertől a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában (hol máshol).

Rogán szerint tehát tovább küzd, harcol, és nem adja fel a magyar kormány. Mármint a harcot a határok, az ország, Európa, sőt az egész Univerzum védelméért! Röviden:

A mi célunk végső soron Európa megújítása  ( :-D :-D :-D )

- közölte (teljesen komolyan) Tóni. Majd gyorsan megjegyezte, hogy „az európai vezetés Jean-Claude Juncker irányításával kudarcot kudarcra halmozott az elmúlt öt évben”.

Kétségtelen, a Fidesz már sok mindenben újított. Például új szintre emelte az agymosást, amit itthon továbbra is, szemrebbenés és szünet nélkül művelnek a szavazóikkal szemben, miközben a külföldön kistáskaként kezelt „vezér” elképesztő gyorsasággal csicskul be, ha érzi, hogy túltolta a hazug propagandát.