Orbánjugend: a fideszes médialakájok képtelenek elengedni a náci karlendítésen való viccelődést - videó!

Ez már tényleg kreténség! Míg a Fidesz mostanság éppen arra fűzi fel az ellenzéki összefogást megfúrni akaró politikáját, hogy a a Jobbikot antiszemita, náci pártnak állítja be, addig a lakájmédia éppen ügyeletes „faszagyerekei” szinte hétről-hétre náci karlendítésekkel, meg jákobozós gúnyneveken viccelődve hiteltelenítik és teszik nevetségessé az említett állampárti törekvést. Legutoljára a 888 nevű szennyoldal infantilis okostojását buktattuk le, amint éppen a tehetségtelen, valódi újságírói tevékenységre alkalmatlan kezecskéjével heilhitlerezik egy fidelitasos (!) videón, most meg az Orbánjugend másik négy üdvöskéje gondolta azt, hogy vicces dolog a százezrek elpusztítására emlékeztető karlendítésen poénkodni és röhögcsélni egyet.

Az impozáns négyes, Dj Jeszy, Velkovics „Gyökér” Vilmos, Apáti „Maszkulin” Bencuska, meg valami fullcapes negyedik lakáj volt rohadt vicces. Tényleg kisnyilasokkal, meg újfasisztákkal akarja Orbán a Jobbikot antiszemitázni? Nézzék csak!

 

Erről nekünk az a Rákosi-anekdota jutott eszünkbe, amikor Sztálin legjobb tanítványa arról panaszkodott, hogy neki milliónyi fasisztával kell a szocializmust építeni…