Elfogytak a szavak: Az Európai Néppárt felfüggesztette a Fideszt, de a propagandagyárnak van pofája azt hazudni az egybites szavazóiknak, hogy nem

A Fidesz néppárti tagságát felfüggesztették 190 igen, 3 nem szavazat mellett, erre – pofájuk nem szakad le – a lakájmédia elkezdte tolni az egybites szavazóiknak, hogy a Fideszt márpedig nem lehet felfüggeszteni és kizárni sem, de amúgy meg nekik különben is jobb lenne a Néppárton kívül. Nem lehet erre már mást mondani, talán csak annyit: ha a Fidesz szavazótábora még ezt is benyeli, tényleg egy új faj született.

Az Európai Néppárt szerdán úgy döntött, hogy a Fidesz tagságát határozatlan időre felfüggesztik. Ez a döntés 190 igen szavazattal született meg, miközben 3-an voksoltak csak nemmel. Nagy lehetett a fejvakargatás a Fidesz kommunikációs központjában, hogyan adják át a kellemetlen lebőgést, de végül igen egyszerű megoldást választottak: csinálnak mindent úgy, ahogy szoktak. Teljesen mindegy, hogy mik a tények, akinek a hazai média 90 százaléka a kezében van, az gyártja a „valóságot”. Hazudni lehet bármiről, bármit, az egybites tábor eddig is kajálta.

No, és akkor bumm, megszületett ez:

Meg ez, amit Hont András osztott meg a Facebookon:

Ja, és ez is:

Mit lehet mondani annak, aki még mindezt igazságként képes befogadni? Semmit. Legalábbis nem javasoljuk, mert komoly idegi károsodást szenvedhet, aki megpróbál szellemi párbajt kezdeményezni egy abszolút fegyvertelennel.