Nehéz lehet Bayer Zsoltnak lenni: Most egy játéktól gurult el a gyógyszere

Az, hogy Bayer Zsolt "újságírói" munkássága kizárólag felháborodásban merül ki, nem új információ, így az sem bír hírértékkel, hogy megint kiakadt valamin. Na, de nem is a hírérték miatt foglalkozunk vele, hanem a szórakoztató tartalom miatt.

De a megoldás is körvonalazódik. Ezeket az elmebeteg, közveszélyes hablegényeket előbb-utóbb majd bottal kell elzavarni. De előtte fel kell függesztenünk a régi szabályt: a bot lehet jóval vastagabb, mint a hüvelykünk átmérője… - írja Zsóti a blogján.

Értelmes sorait pedig ezúttal az váltotta ki, hogy a Mandiner beszámolt róla - egy egyáltalán nem odavágó, három tagból álló kanadai agymenést említve-, hogy a magyar játéküzletekben is megjelentek a hablegények.

Na, most úgy tűnik, Zsóti szerint mindenkit meg kéne verni, akiknek a hablegényekhez köze van, talán a játékboltosokat is, bár ez nem derül ki pontosan szakmai kiválóságát tükröző mondataiból.

Ő Zsolti ellensége, a hablegény

Bár mi se vagyunk sellő-szakértők, gyerekszobánk azért volt, nem úgy, mint a kis Zsoltinak, és még emlékszünk arra, hogy uszonyos félembernek lenni korábban sem volt női kiváltság.

Ő például itt Triton király, a kis hableány édesapja Disney ábrázolásban:

A rajzfilm 1989-ben készült, amikor a gender-lobbi és a hasonló akármik még aligha rángatták Bayer Zsolt gyenge idegszálait. Nem mellékesen, Triton király ránézésre, és emberi tulajdonságait megfigyelve is sokkal férfiasabbnak tűnik Zsótinál.