Nem működik a propaganda: A magyarok többsége szerint nagy a baj az egészségügyi rendszerrel

Úgy tűnik, az emberek nagy része úgy gondolja, Magyarország mégsem teljesít valami jól. A válaszadók osztályozták az orvosi ellátás minőségét, ezzel pedig gyakorlatilag az Orbán-kormányt is.

A Medical Tribune konferencián - többek között - elhangzott az is, hogy a megkérdezettek kettes fölére értékelték az orvosi ellátás színvonalát. A Závecz ezer fős mintát készített, a válaszadók 41 százalékának nagyon rossz, 21 százalékának rossz, 22 százalékának pedig közepes a megítélése a hazai egészségügyi ellátásról.

8 százaléknyi - lehúzott redőnyös - szerint jó, újabb 8 százalék szerint pedig egyenesen nagyon jó a helyzet.

Hiába a brutális erővel tolt propaganda, a pofátlan hazugságáradat, a jelek szerint egyre több honfitársunkkal jön szembe a kijózanító magyar valóság. Persze annál, aki kicsit is gondolkodik és nem a rendkívül szervilis Marsi Anikótól, a Prosti Srácoktól, az Origóból, a köztévéből, a Hír Tv-ből vagy mondjuk akármelyik rádióból - és még hosszasan sorolhatnánk - tájékozódik, már rég megbukott ez a kormány.

Jó hír, hogy idén két alkalommal is ítéletet mondhatunk a közel egy évtizede hatalmon lévő, kormányzással nem törődő rezsimről.