Fideszes következetesség: Bevándorlást segítő ügyvédi iroda képviseli az Origót

A sajtóperekben bővelkedő portált rendszeresen képviseli az az ügyvédi iroda, mely külföldi ügyfeleknek is segít a magyarországi letelepedés megszervezésében.

Az Alfahír számolt be róla, hogy kormánypárti üzeneteket szervilisen közvetítő, így a bevándorlást minél hangzatosabban elítélő Origó sajtóperei során már nem érzi ellentmondásosnak, ha egy bevándorlást segítő ügyvédi iroda képviseli őket.

A portál megtudta, hogy az Origót rendszeresen egy Tálosi&Tálosi nevű ügyvédi iroda segíti a sajtópereiben. A két ügyvédből álló vállalkozás honlapján pedig nyíltan ajánlja magát arra, hogy külföldi ügyfelek részére segédkeznek a magyarországi letelepedés megszervezésében.

Külföldi állampolgárokat képviselünk és számukra teljes körű tanácsadást nyújtunk vízumot, tartózkodási engedélyt, illetőleg tartózkodási kártyát, letelepedési engedélyt, munkavállalási engedélyt érintő ügyekben

– írják honlapjukon.

Az ügyvédi iroda tehát a szükséges okiratokat összeállítja, benyújtja, majd a bevándorló személy képviseletét ellátja a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, valamint a bíróság előtt folyó eljárásban. Kérésre meghívólevelet is biztosítanak.

Mint írják, állampolgársági ügyekben tanácsadást nyújtanak és képviseletet látnak el a honosítási eljárás során, valamint az állampolgárság megszerzésével kapcsolatos ügyekben. Hozzáteszik azt is, hogy tanácsot adnak ingatlanvásárlás, és az ehhez szükséges engedély megszerzése, valamint cégalapítás során is.

Nagy hangsúlyt fektetünk külföldi ügyfeleink tartózkodási engedéllyel, letelepedési engedéllyel kapcsolatos ügyeinek intézésére és vállaljuk ezen eljárások teljes körű lebonyolítását - állítják.

Eközben az Origó aktuális címlapja: