Bayernél is van lejjebb: itt a fideszes-mihazánkos zúgfirkászat legalja

Tudjuk, hogy mindig van, de ennél a Mariana-árok mélységben, fekáliában kotorászó szintnél már tényleg nem lehet lejjebb. Az egy dolog, hogy az általános iskola alsótagozatának fogalmazási és helyesírási színvonalát sem képes elérni „cikkeiben” Bayer Zsóti új haverja, az Orbán Viktorral parolázó, a Fradi-tábor spiclijeként elhíresült Bede Zsolt, az viszont már tényleg a legalja, hogy a világról másképpen gondolkodó - pontosabban a világról gondolkodni képes - újságíróknak ilyen válogatott, az átkozódó lókupeceket megszégyenítő trágárságokat üzenget egy intellektuálisan értelmezhetetlen szellemi nullvektor 2019 Magyarországán. Köszönjük lelkes olvasónknak, hogy felhívta erre a gusztustalansági világrekordot megdöntő fosra a figyelmünket.

Nem linkeljük be a cikket, mert egyetlen kattintás sem szeretnék generálni a fideszes-mihazánkos bértollnokoknak, akik már nem is vadhajtásokra, hanem sokkal inkább hashajtásokra, pontosabban annak "produktumára" emlékeztetik az olvasót. Mindenesetre leközöljük a cikk tartalmát, hogy mindenki szembesüljön a kormánypárti suttyóság új mélységével:

Üzenetünk a 444-nek: B@sszátok meg a halottat az anyátok temetésén

Előre leszögezzük, lehet, hogy nem fog mindenkinek tetszeni ez a hangnem, amit most megütünk, de most már eddig és ne tovább.

Lejárató hadjáratot indított a görögországi tudósítók ellen Soros csicska blogja, akik előszeretettel szopkodnak buzikat és migránsokat, bár ezen nem nagyon kell csodálkoznunk, hisz egytől egyig kis buzi gyerekek, szivárványos csicskák, akik Soros faszát bő nyállal szopkodják és mindent támogatnak és istenítenek, ami rombolja a magyarságot. Számukra az a lényeg, hogy le legyen rombolva egy népnek az identitása is.

A Vadhajtások stábján kívül csak az M1 tudósítói vannak kint Görögországban és 2 napja mutatjuk be azokat az áldatlan állapotokat, amik ott uralkodnak. Ezt most ez a csicska metszett faszú blog megpróbálja nem csak elbagatelizálni, hanem minket, magyar tudósítókat nevetség tárgyává tenni.

Bár ilyenekre nem szoktunk reagálni és nem is sokáig kell foglalkozni az ilyen buzi dolgokkal, mint a 444, reméljük eltakarodnak a CEU-juk után az országból ők is. De ezt már egy magyar ember nem nyelheti le, amit ezek a Soros bérenc firkászok megengednek maguknak. Így hát a metszett faszú Soros blogos csicskák nyugodtan basszák meg a halottat az anyjuk temetésén. Ezekután nem szeretnénk tőletek hallani, hogy bárki veletek szemben nem tartja be a sajtó etikettet.

Ti nem csak, hogy nem sajtó vagytok, hanem a magyarság legnagyobb ellenségévé váltatok és ki kell Magyarországról irtani még az írmagotokat is.