Folytatódik a „keresztes hadjárat”: Uganda, a Zöld-foki Köztársaság, és Szíria után most Mexikóba is milliárdokat küldünk

A fél világot végig haknizzák, miközben az egész országban súlyos gondok vannak a kórházak működésével, mert nincs elég orvos, ápoló, eszköz, és nem megfelelőek a bérek, valamint a körülmények, a munkaerőhiány és a kivándorlás egyre nagyobb méreteket ölt, az oktatás pedig olyan szintre lett süllyesztve, hogy az a vezér számára szükséges, megvezethető tömegeket termelje ki magából. A Fidesz egészen elképesztő agymenése gőzerővel folytatódik, nem fognak leállni. Maguktól biztosan nem.

Szijjártó főként gazdasági kérdésekről tárgyalt Mexikóban, valamint két katolikus templom újjáépítésének kétmilliárd forintos támogatásáról szóló megállapodást is ellátott aláírásával.

Mexikó gazdasága a második legjelentősebb Latin-Amerikában Brazília után. A szélesedő autóipari szektora keresi az európai partnereket, komoly importigénye van gyógyszerekre, egészségügyi berendezésekre, a mezőgazdasága pedig olyan kihívásokkal szembesül, amelyek miatt európai öntözési technológiákat akar alkalmazni

- mondta a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Majd természetesen gyorsan hozzátette azt is, ami Európa, sőt az egész Univerzum legkeresztényebb, legszentebb kormánya számára minden esetben a legfőbb szempont:

Mexikó azért is fontos Magyarországnak, mert a világ második legnagyobb katolikus országa, és ez fontos kapocs az 1000 éve keresztény Magyarországnak.

Egészen elképesztő, hogy az a kormány, amely évek óta hazudozik, félrevezet, gyűlöletet kelt, mértéktelenül lop és becsap, mindent és mindenkit alárendel annak érdekében, hogy megtartsa hatalmát, külföldre űzi a fiatalokat, hülyének nézi a nyugdíjasokat, a cigányságot, kereszténynek meri nevezni magát, és a kereszténység mögé bújva tevékenykedik, sőt ennél továbbmegy, a keresztényi értékekkel azonosítja önmagát.

Nem sok gusztustalanabb dolgot tudunk elképzelni ennél, mindenesetre abban azért egytől egyig biztosak lehetnek, hogy ezek olyan súlyos bűnök, amiért majd nem lesz elég feloldozásul elmormolni néhány Miatyánkot.