Vona Gábor vitára hívta Bayer Zsótit, Orbán hivatásos seggnyalóját

Miután a Kúria úgy döntött, hogy Orbán rendkívül szervilis bértollnokának 300 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie, valamint nyilvánosan bocsánatot kell kérnie a Jobbik korábbi elnökétől, akit korábban legecizett és szarnak nevezett, az orbánnyaloncnak - ahogyan mostanában elég gyakran - ismét elgurult a gyógyszere.

Egyrészt egészen elképesztő, hogy egy ilyen ember, mint Zsóti egyáltalán a képernyőre kerülhet, persze tudjuk, ebben az országban bármi megtörténhet. Például az is, hogy a faék egyszerűségű, ideggyenge fluffer a róla elnevezett, szó szerint mérhetetlen népszerűségű és nézettségű „showműsorban” visszautalt az ítéletre. Na, persze nem akárhogyan, a már a kormánypárti szavazók számára is vállalhatatlan Zsóti nagyon készülhetett az akcióra, melynek során először felidézte, a Kúria kimondta, ő nem hívhatja Vona Gábort gecinek, mert ez becsmérlés, de az O1G azért más, mert az nem egy személy ellen irányul, az egy politikai közösség összetartozásának a szimbóluma.

Szeretném jelezni, hogy én egy jogkövető állampolgár vagyok, én bele is nyugszom ebbe az ítéletbe, nincs ezzel semmi baj.  

Majd ekképpen folytatta, "ha az O1G szimbólum", akkor

abból az következik, hogy Orbán Viktor nem egy személy, hanem egy fikusz, akit ugye nyugodtan lehet gének nevezni, mert ez csak egy politikus közösség szimbóluma.

Ezt követően jött a pronyó-tábor mozgatására tartott egyed "zseniális" produkciója, melyhez segítségül hívta a stúdióban helyet foglaló biodíszleteket is, hogy mindannyian, pillanatnyi kielégüléshez juttatva magukat és egymást, felmutathassák a televízió képernyői előtt ülő, mind a 22 nézőnek a táblájukat, melyen az állt, hogy

V1G.

Bayer hozzátette, szerinte ez annyit jelent, hogy „Vona egy gólya”.

Nos, ehhez nem is nagyon fűznénk hozzá semmit, talán annyit mégis, hogy ez a jelenet igazán méltó volt Bayer Zsolt eddigi munkásságához, és az úgy általában az ő személyéhez.

A történetben ezután következett a csavar, Vona Gábor ugyanis, aki tehát szimbólummá vált, Facebook-oldalán vitára hívta Zsótit:

Zsolt! V, mint vita? V, mint velem? V, mint vitapartner? V, mint vlog? Hm? Mikor érsz rá?

Nagyon kíváncsian várjuk Bayer Zsóti válaszát. Nem lepődnénk meg, ha inkább az ő szintjének megfelelő, Orbánsimogatók, lehúzott redőnyösök jelentette biztonságot választaná, hiszen ez a rendkívüli „férfi” több alkalommal bebizonyította már, mennyire "tökös", és hogy ebben a környezetben érzi magát otthonosan, ha pedig egy kicsit mégis kimerészkedik odújából, akkor maximum tizenéves diáklányok vegzálását vállalja magára.

zsoti