Zseniális interjút adott a Magyar Hírlapnak az ország prolihisztora, Németh Szilárd!

Nem merjük kijelenteni, hogy a világ legelső, fekete lyukról készült fotója, valójában egy a beszélő disznósajt által lőtt, túl közeli szelfi eredménye, de az biztos, hogy itt a feneketlen sötétség az úr.

A jó öreg Sziló persze már több ízben bizonyítékot szolgáltatott korlátairól. Őszintén bevalljuk, nem voltunk olyan elvetemültek, hogy a teljes interjút elolvassuk. De azért néhányat olvasóink elé gurítunk azokból a gyöngyszemekből, melyeket a szavak fideszes nehéztüzére hullajtott elénk.

A kormány szabadságharcot vív, ugyanaz a helyzet, mint 1849-ben.

- tette rögtön egyértelművé az ember, aki csak nevében szilárd, hogy ezúttal is komoly, igazán elmés eszmefuttatásokra számíthatunk tőle.

Megállapította azt is, hogy az Európai Bizottság bizony hazudik. Hogy miért? Mert szerinte nem igaz, hogy a menekülteknek adott kártyák csak Görögországban használhatóak. Mi erre a bizonyíték? Hát az, hogy Haszan F. elfogott "iszlamista terroristavezér"-nél is volt ilyen kártya!

Akkor erről ennyit.

A migránskártya után természetesen a migránsvízum sem maradhatott ki az államtitkár (még leírni is szörnyű vele kapcsolatban ezt a titulust) agymenéséből, az Európai Bizottságot hibáztatja az elgondolásért (bár a javaslatot az Európai Parlament többsége már elfogadta). Így hangzik az elmélete:

A Juncker-, Timmermans- és Avromopulusz-féléknek menniük kell, ők összevissza hazudoznak az érdekeik szerint. Manfred Weber olyan, mint egy rossz focista, nem tudja, melyik kapura játszik, melyiket védje. Hogy Weber és Salvini a szimpatikusabb-e, az fogja eldönteni, hogy melyikük akarja megállítani a bevándorlást.

Sziló arról is gondoskodott, hogy ne maradjon bennünk hiányérzet. Ennek érdekében a húsvéti családi menüt is ismertette:

Nagypénteken böjti lazacot fognak enni currys kókusztejjel, a locsolókat pedig pálinkával, heringsalátával, szörppel várják majd.

Csodálatos.

Persze cseppet sem lenne meglepő, ha sunyiban azért beverne majd 1-2 birkafejet, vagy pár tányér pacalt is reggelire. Az biztos, hogy az állapotán már nem tudna rontani vele, úgyis csak olyan 10-15 szóval kell dolgoznia, ha éppen jelenése van valamelyik propagandagyárban.

sorostervbillamgeza

szilárdzaba