Orbánisztánban az agymosott fideszesek 3 éves kislányoknak is a propagandát mantrázzák

Egészen elképesztő mélységekbe süllyedt az ország, köszönhetően a legkisebb faluba is beáramló álhíreknek, a brutális erővel tolt gyűlöletkampányoknak, a pusztító agymosásnak. Orbánék lassan elérik céljukat, hiszen senki sem akar egy csak a plakátokon jobban teljesítő, valójában borzasztó állapotban lévő, 2 millió lehúzott redőnyös által fogva tartott országban élni.

Orosvári Zsolt, akit olvasóink is ismerhetnek - ő volt az, aki ágyakat szállított a gyerekkórházakba, hogy a szülőknek ne kelljen a földön aludniuk - megdöbbentő történetet osztott meg Facebook-oldalán:

A 3 éves kislányomnak a kerítésnél, egy idősebb nő azt mesélte, hogy "tudod-e kislányom, hogy terroristát fogtak Magyarországon?" Amikor a feleségem odament, neki is elmondta, és egy szórólapot akart átadni! Amikor meghallottam ezt, elzavartam.

Zsoltnál ez az eset az utolsó csepp lehetett abban a bizonyos pohárban, ezt követően ugyanis úgy döntött, inkább elhagyják az országot. Április 11-én újabb bejegyzéssel jelentkezett.

Kommentben kifejtette, nem akarja ilyen mocskolódó, gyűlölködő környezetben felnevelni a gyerekeit, ezért adná el a házát és költözne el.