Erős és büszke képek arról, milyen szintre süllyedt a Brüsszellel harcoló Fidesz tábora

Miután a Fidesz csak második lett a Jobbik mögött, ami a legalább 20 ezer aláírást tartalmazó ívek leadását illeti, természetesen gőzerővel folytatják a kampányt. A cél már a mozgósítás, Orbán akciótervének, "programjának" támogatása, ami már önmagában egy nagy blama, ugyanis a Fidesz „szlogenje” felér egy beismerő vallomással. Már nyíltan hirdetik, hogy Orbán Viktornak az égvilágon semmilyen programja nincsen, csak a bevándorlás, migránsozás, vagyis a kíméletlen agymosás. Persze a kormánypárti pokolkonyhában pontosan tudják kiknek főznek, ők pedig továbbra is kérdezés és gondolkodás nélkül nyelik mindazt, amit a propagandagyárak kínálnak számukra.

A következő felemelő pillanatokat rögzítő fotók tényleg minden szónál többet mondanak Orbán valódi „akciótervéről”, a Fidesz képviselőinek szolgalelkűségéről, az orruknál fogva vezetett fideszes szavazókról, akiket még az sem zökkent ki az alternatív valóságból, ha éppen uniós támogatást hirdető tábla előtt írják alá habzó szájjal, hogy meg kell állítani Brüsszelt.

Részükről láthatóan rendben van a mértéktelen korrupció, az, hogy az egészségügyi ellátás súlyos hiányosságai miatt évente több tízezer megmenthető honfitársunk hal meg, az oktatás borzasztó állapotának fenntartása pedig az általuk támogatott hatalom érdekeit szolgálja. Támogatják azt is, hogy a munkaerőhiány már minden területen brutális méreteket öltött, ennek átmeneti csillapítását pedig külföldi, ukrán és ki tudja milyen emberek betelepítésével igyekszik megoldani az Orbán-kormány, miközben hazánk az alacsony béreknek, meg főként a pocakos „vezérnek” köszönhetően kivándorlóországgá vált.

Cserébe pedig csak annyit kérnek, hogy félhessenek, gyűlölhessenek, és legyen valaki aki „megvédi” őket a kreált, képzelt ellenségektől.

bencsik_jános_fb

Fotó: Bencsik János/Facebook

Bóna_Zoltán_Facebook_grill_csirke

Fotó: Bóna Zoltán/Facebook

PEst_megyei_Fidesz_Fb

Fotó: Pest megyei Fidesz/Facebook

boldog_istván_omladozo_fal

Boldog István az omladozó falnál is boldogan teljesíti küldetését. Fotó: Boldog István/Facebook (Már az is nagy eredmény tőle, hogy képes volt regisztrálni a legnagyobb közösségi oldalra, persze lehet, hogy valaki segített neki.)

dankó_béla_fb_borito

Egy újabb csodálatos kép. Fotó: Dankó Béla/Facebook

békés_megye

Békés megyében is nagyon koncentrálnak. Fotó: Kovács József/Facebook

eus_tábla

A jó fideszes szavazót az EU-s támogatást hirdető tábla sem zökkenti ki és rántja vissza a valóságba, ők mindenáron megállítanák Brüsszelt. Fotó: Pócs János/Facebook

hörcsik_richárd_fb,_unios_támogatás

És még mindig nem. Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

kontrát_károly_bfüzfő

Balatonfűzfő egy csodálatos részén. Fotó: Kontrát Károly

szabolcs_megyei_Fidesz_fb

Szabolcs megyében is védik a hazát. Fotó: Szabolcs megyei Fidesz/ Facebook

Borítókép: B. Nagy László/Facebook