Az megvan, hogy Novák Előd kurucinfos újsagírokkal tart "sajtóklubbot"?

A végén csak összeérnek a Novák Előd és a kurucinfo nevű náci portál közötti szálak...

Pletykákat mindig is lehetett arról hallani, hogy Novák Elődnek komoly köze van a nyíltan fajgyűlölő portál működéséhez, de most úgy tűnik, ennek bőven lehetett is alapja.

A legolvasottabb jobboldali hírportál első nyilvános sajtóklubját talán médiatörténeti eseménynek is nevezhetjük. A legendás Esze Tamással várunk minden érdeklődőt. Hatóságok kíméljenek! :-)
A portál neve az egyetlen szó, melyet nem lehet leírni a Facebookon egy percre sem, így most is csak így képként tudom megosztani. Tegyétek ezt Ti is! - írja Facebook-oldalán Novák Előd, aki immár a Mi Hazánk Mozgalom szekerét tolja, bár korábban Toroczkai Lászlót még nem igazán tartotta vállalható figurának.

További érdekesség a kurucos-novákos vonallal kapcsolatban, hogy például a Mi Hazánk Mozgalmat rendszerint futtató kormánymédia oszlopos tagja, a Pesti Srácok mintegy két évvel ezelőtt még így írt az exjobbikosról:

Novák Előd cukiskodás helyett, együtt nácul a Kuruc.infóval.

És mi van most? 

A Fidesz-médiában a legnagyobb empátiával érdeklődnek Novák Előd és kedves felesége politikai karrierjéről, na meg persze afelől, mit tudnak éppen a Jobbikra visszaköpködni. A kurucinfóval kooperálni ezek szerint egykor még náculás volt, most már csak simán egy átlagos kampányesemény. Legalábbis fideszes szempontból.