A nap híre: A Lungo Drom és Farkas Flóri is kiáll Orbán Viktor "programja" mellett

Farkas Flóri a Magyar Hírlappal osztotta meg azon váratlan fordulatot eredményező gondolatait, melyek szerint támogatják Orbán hét pontját, mert hát - és most jól figyelj - a legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti.

A cigányság sorsát is meghatározhatja az EP-választás eredménye, óriási a tét – hívta fel a figyelmet Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, aki szerint meg kell védeni az eddig elért eredményeket, és folytatni kell a roma közösség felemelését célzó munkát.

Nos, ha őszinték akarunk lenni, senki nem tett annyit a roma közösség felemelkedéséért, mint Flóri. Főleg, ha egy szűk roma közösséget veszünk figyelembe, melynek közösségi életében uniós milliárdok szívódtak fel. De hát ki a fene törődik ilyesmivel, ha jönnek a migránsok!!!44!444!!!44!!!!4

Szóval, Flóri azt is mondta még, hogy

„a tét családunk, gyermekeink jövője, kultúránk, nemzeti függetlenségünk. Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység”.

És ha azt gondolnád, hogy ezt már nem bírta fokozni, mutatjuk, hogy de igen:

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat” – fogalmazott. 

Azt még hozzátette ehhez a mélyenszántó gondolatsorhoz, hogy mivel ők (a Lungo Drom) békében szeretnének élni, migránosk nélkül, támogatják Orbán programját. Mondjuk amíg ez így van, valóban békében élhetnek, bár nem a migránsok fenyegetésének elhárítása miatt, hanem az igazságszolgáltatás hiánya okán.