Megtalálták Orbán Viktor és Seres Mária közös gyermekét avagy így nyúlják le a kamupártok a pénzünket, a Fidesz pedig ezért engedi – videó!

A Gulyás Márton-féle Partizán zseniális tényfeltáró-sorozatban mutatja be a kamupártok milliárdos sikkasztásait. A videóban arra is fény derül, hogy a kamupártok egy része mögött fideszes szálak húzódnak meg. Az első részből azt tudhatjuk meg, hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz a Magyarországi Zöld Párt, illetve a 2009-es, Seres Mária-féle „A képviselői költségtérítések eltörléséről” szóló népszavazás, valamint jó néhány későbbi párt és mindez miért hasznos a regnáló hatalomnak. Szellemi értelemben tehát Gulyás Mártonék megtalálták Seres Mária és Orbán Viktor közös gyermekét, amely mindkét személy megelégedésére napjainkban él és virul.

A kamupártok két célt szolgálnak: egyrészről kimagasló megélhetést és pazar életminőséget biztosítanak azok működtetőinek, másrészről a jellemzően csak a különböző választások idején aktivizálódó pártok és szervezetek megosztják a különböző világnézetű szavazókat, ezáltal elaprózzák az ellenzéki voksokat, minimalizálva egy esetleges politikai fordulat, ad absurdum kormányváltás esélyét. Ez az igazi win-win paktum a hatalom és a haszonleső politikai kalandorok között, csupán a magyar társadalom veszít súlyos milliárdokat és egy átláthatóbb, tisztességesebb, jogállami módon működő Magyarországot. A videóból az is kiderül, hogy Seres Máriának valóban született gyermeke egy politikustól, azt is megtudjuk, hogy ki az…  Nézzék csak!