A Fidesz mehet elsőként a köztévébe, hogy ismertesse „programját” - majd az ellenzéki pártok is kapnak öt percet

Kivételesen az ellenzéki pártoknak is jut majd néhány perc a propagandacsatornán. Nagyon várjuk a korábban is emlékezetes jeleneteket produkáló Jobbik, vagy éppen a Kétfarkú Kutyapárt, ezúttal milyen módon szembesíti a tényekkel a szervilis műsorvezetőket, illetve a lehúzott redőnyös, alternatív valósághoz szokott nézőket.

A május 26-i európai parlamenti választáson listát állító pártok az M1-en mutathatják be programjukat, elsőként a Fidesz teheti ezt meg, bár nekik teljesen felesleges erre külön műsoridőt adni. Egyrészt azért, mert a „programjuk” kimerül a migráns, Brüsszel, Soros szavakban, másrészt a köztévé egyébként is, egész évben kizárólag a kormánypárti propagandának ad teret.

A pártok képviselői május 6-ától 16-áig, hétfőtől péntekig érkeznek majd a stúdióba, méghozzá ebben a sorrendben:

6-án, hétfőn a Fidesz-KDNP, kedden az MSZP-Párbeszéd, szerdán a DK, csütörtökön a Jobbik, pénteken a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviselője ismertetheti pártja választási programját. Május 13-án következik a Momentum Mozgalom, 14-én a Magyar Munkáspárt, 15-én a Mi Hazánk Mozgalom, 16-án pedig a Lehet Más a Politika párt képviselője.

Érdekesség, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk külön-külön megkapja azt a bizonyos 5 percet.

Íme, a korábbi, felejthetetlen pillanatok. Ez történik, ha a lakájmédia néhány percre kénytelen befogadni a valóságot: