Míg itthon Orbántól már csak egy cuki 3 éves kérdezhet, addig udvari kobzosa Londont ócsárolja és imádkozó embereken somolyog – videó!

Úgy tűnik, hogy kitört a cukiságkampány-őrület Fideszéknél. Miközben a diktatúrát építő Orbán egy szánalmas PR-akció keretében – „csakazértis” politikai pedofíliát megvalósítva - egy 3 éves kisfiúnak magyarázza el az általa bólogató Jánosok, illetve Zsoltok házává züllesztett parlament működését és a nem létező parlamentarizmust, addig a minden díjjal is kitüntetett udvari kobzosa, az egykori magyar Dave Gahan imitátorok legnagyobbika, Kovács Ákos Londont ócsárolja. Persze annyi előnye van a mostani miniszterelnöki PR-akciónak, hogy egy 3 éves még biztosan elhiszi Orbánnak, amit mond és nem kérdez Tiborczról, Lölöről, meg az uniós pénzekről, amivel zavarba ejtené a bölcsődés korúakkal szemben félelmetesen magabiztossággal fellépő kormányfőt. És Ákosnak is elhiszik a hülyeségeit azok a tudatlan migránsveszéllyel beparáztatott Fidesz-szavazók, akik az említett 3 éves gyermek IQ-szintjével versenyeznek és kizsákmányoltságuk miatt egész életükben még a országhatárt sem léphették át. Persze, aki járt már Londonban, az tudja, hogy mennyire szuper város, de sajnos azoknak a többsége ott is maradt, ezért is tud Ákos ott koncertezni, máskülönben a kutya sem lenne rá kíváncsi az alkotmányos monarchia fővárosában.

A mostanság kissé monomániásan „migráncsozó” - az Európát féltő keresztes lovagok hamis szerepében tetszelgő - hivatásos kormánypárti rettegők sorába beálló Ákos arról persze nem beszél, hogy miért adhat koncertet Londonban.

Mi azért megsúgjuk, Ákos: azért, mert az imádott népvezéred elüldözi a fiatalokat Magyarországról, miközben a veje, meg a strómanjai szétlopják az országot. Talán azon kellene elmélkedni Európa egyik legrégebbi polgári demokráciájának fikázása helyett, hogy a koncertedre érkező magyarok miért nem az általad említett Kazincbarcikán vagy Fehérgyarmaton élnek és dolgoznak, meg azon, hogy egy magyar pincérnő szolgálja fel a sört!

Európa jövőjéről lehetne elmélkedni gyerekek. Olyan, mintha Mozambikban lennénk, vagy nem tudom, Líbiában.

- mondja a zenész a videóban.

Az pedig kifejezetten gusztustalan, hogy templomi istentiszteleten imádkozó és éneklő embereken cinikusan somolyog kikerekedett szemekkel az állítólag hívő Orbán-nyaller. Mifelénk ezt hívják keresztényietlen álszentségnek. De nézzék csak ezt a szimpatikus kis szereplést!

Nyilván a videó időzítése sem véletlen, nyakunkban az EP-választás, Orbánnak kell a ijesztgetés, a migránsozás a celebektől is...