Napi meglepő: Hazugság a Fidesz kampányfilmje

Mondjuk a Fidesznek nagyjából minden megnyilvánulása kamu és agypusztító, most Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke a legújabb kampányfilmjükről fejtette ki, hogy hazugság.

Ez a kampányfilm az, amit a köztévé a Ferencváros-Újpest bajnoki meccs félidejébe elhelyezett egyperces villámhíradóban ünnepelt meg.

Mirkóczki Ádám sajtótjákoztatóján arról beszélt, hogy Hajdú János a Nemzetbiztonsági Bizottság március 26-i ülésén teljesen másról számolt be, mint amit a videóban a Fidesz állít. A TEK parancsnoka ugyanis a meghallgatáson azt mondta, hogy

nem jelenthető ki, hogy a Hasszán F. migránskártyát kapott, sem pedig az, hogy Magyarországra jött volna.

A Jobbik képviselője szerint 

Fidesz továbbra sem unja, inkább nagyobb fokozatra kapcsol a terrorizmussal riogatás tekintetében, olyannyira, hogy most már egy virtuális valóságot épít, miközben három év alatt 86 ezer bevándorlót engedett be az országba.

Mirkóczki Ádám továbbá egy igen fontos momentumra is felhívta a figyelmet: az is elképzelhető, hogy az illetékes szervek elhallgatták a teljes igazságot a Nemzetbiztonsági Bizottság elől. Mint elnök ezért Pintér Sándor belügyminisztertől vár választ arra, hogy a TEK vezette őket félre Hasszán F. ügyével kapcsolatban, vagy a Fidesz hazudik ismét.