Kövér László szerint 2010 óta 2,3 milliárd euróval (!) támogatták a kereszténységet

A matekérettségin akár tétel is lehetett volna ennek az összegnek a forintra váltása, majd számjegyekkel való kiírása.

Kövér László csütörtökön a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeit megtekintő bíborosoknak és a püspöki konferenciák képviselőinek arról beszélt a parlamentben, hogy a magyar állam

2010 óta több mint 2,3 milliárd eurónak megfelelő költségvetési pénzt fordított az egyházak támogatására, csaknem 100 millió eurót a Magyarország határain kívül élő, Kárpát-medencei magyar ajkú keresztény egyházi közösségek támogatására, amelyek révén - többek között - kevesebb mint egy évtized alatt 120 új templom épült, 2800 pedig megújult Magyarországon és a Kárpát-medencében.

És ami a legkeresztényibb szeretet: 

2016 óta csaknem 30 millió eurót fordítottak a Hungary Helps program keretében a világ különböző pontjain üldözött, vagy veszélynek kitett keresztényeknek a szülőföldjükön való megsegítésére.

És ha azt kérdeznéd, hogy mindemellett mennyit fordítottak arra, hogy a kórházak redvás mosdójában legyen szappan, esetleg WC-papír, inkább gondolj arra, hogy olyasmire nincs szükség! Az egészségügyi intézményekbe ugyanis itthon meghalni járunk, nem kezet mosni.