Fidesz: Stabilizáltuk a kórházak működését, építjük, felújítjuk és fejlesztjük őket

Azt akartam írni, hogy tegnap elhangzott a hét legnagyobb hazugsága már hétfőn, de be kellett látnom, hogy ez valószínűleg inkább az évezred legocsmányabb közleménye.

Arról van szó, hogy a Fidesz - az a párt, akinek tagjai napi szinten hazudnak ordasakat a magyar egészségügy működéséről - reagált arra a már szürreális állapotra, mely azt eredményezte, hogy a hétvégén gyakorlatilag összeomlott a sürgősségi ellátás a fővárosban. Bár tulajdonképpen minden második embernek Magyarországon van egy elkeserítő, felháborító, abszurd, szomorú története a hazai kórházakkal kapcsolatban a nagyobbik kormánypárt képes volt az alábbi sorokat a nyilvánosság elé tárni. Megint.

Gyurcsányék álhíreket terjesztenek, miközben ha rajtuk múlott volna, akkor már tényleg rég válsághelyzet lenne az egészségügyben.  Kormányzásuk alatt folyamatosan elvették a  pénzt a kórházaktól, az összeomlás szélére sodorták a betegellátást. A Fidesz 2010 óta pótolja a Gyurcsányék által elvett pénzeket, stabilizálta a kórházak működését, építi, felújítja és  fejleszti  a kórházakat. Ha a DK-n és a többi bevándorláspártin múlik, akkor az egészségügy is tényleg válságba kerülne, mert az európai baloldal legalizálni akarja a bevándorlást, amelynek az is a része, hogy egészségügyi ellátást akarnak biztosítani migránsok millióinak - írták közleményükben reagálva a DK sajtótájékoztatójára, amit a hétvégi eseményekkel kapcsolatban tartottak.

Kásler Miklós szerint pedig imádkoznunk kéne. Ehhez van már 2800 templomunk is. Vajon az e közleményeket megalkotó agypusztító fideszes csinovnyikok közül hányan bírnának ki egy hetet egy "stabilizált működésű", "felújított" kórházban?