Orbánisztán napjainkban: Akkora a munkaerőhiány, hogy már rezidens orvosok dolgoznak ápolóként a kórházban - videó

A napokban egyébként összeomlott a sürgősségi ellátás is a fővárosban, a lassan tíz éve a nyakunkon lévő Fidesz szerint persze minden rendben van, vagy ha nincs, akkor Gyurcsáááány.

Hiába edzi Marsi Anikó rendkívül szervilis száját, hiába tesznek ki Orbánék a mi pénzünkből akár több ezer plakátot, hiába a gusztustalan, egész országot behálózó propaganda. A valóság egyre inkább utat tör magának. Egy olyan valóság, amitől még talán a lehúzott redőnyös, fideszes szavazóknak is leesik majd a tantusz. Egyszer, valamikor.

A Fókusz stábja rejtett kamerával járt utána egy névtelen levélben kapott információnak. Az RTL-nek azt írták, hogy

a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján rezidens orvosok dolgoznak ápolóként. A rezidens orvosokat tehát nővéri beosztásban, ápolóként alkalmazza az intézmény, méghozzá jogtalanul. Ennek okát a vezetőség az orvosi készségek bővítésével és a nővérhiánnyal magyarázta. Bár orvosi feladatokat ígértek a rezidenseknek, ők nővéri feladatokat látnak el, ételt osztanak, vérnyomást mérnek, ágyat húznak, hőmérőznek, kötöznek. A levél írója szerint az is előfordult, hogy az osztályon a rezidens teljesen egyedül dolgozott, nővéri felügyelet nélkül.

Íme, az RTL Klub felvételei:

A klinika a csatorna megkeresésére később elismerte:

a munkaerőhiány miatt döntöttek így.

Az nem létezik, hogy, aki erős és büszke hazánkban egészségügyi ellátásra szorul, nem érzékeli rögtön, hogy itt óriási a baj, hogy nem a migránsok, nem Soros, hanem a kivándorlás legfőbb oka, a kizárólag hatalmának megtartásával és családjának minél nagyobbra hizlalásával foglalkozó, méregdrága stadionokat, akadémiákat létesítő, simlis, pocakos zsarnok jelenti az igazi veszélyt.

Tudom, tudom, ott van még Gyurcsááááááány…a helyzet azonban az, hogy - az orruknál fogva vezetett szavazóknak köszönhetően - idestova 10 éve Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét.