Hová tűnt Rogán Antal?

Már megint elbújt.

Annak ellenére, hogy Rogán Antal az Orbán-kormány kommunikációs minisztere, még csak meg sem hirdették, hogy tartott lakossági fórumot – vette észre az Azonnali. A Fidesz április végén kezdett országjárásba, és honlapjukon hozzá is férhető, hogy mikor, hol, melyik politikusuk szerepel a párt kampányrendezvényein. Rogán nincs köztük.

A portál megemlíti, hogy a Fidesz előre meghirdetett fórumai között annak ellenére sem látni egyetlen Rogán Antalhoz kötődő eseményt, hogy szinte majdnem minden másik miniszter tartott fórumot az elmúlt három hétben.

Nem közölték a listán, hogy Rogán Antal Óbudán tart fórumot, pedig ezt Varga Mihállyal tette közösen, ahogy az erről készült fotókról büszkén beszámolt az óbudai Fidesz Facebook-oldala.

Az Azonnali emlékeztet: nem az első eset, hogy inkább nem verik nagy dobra a miniszter fórumát. Korábban az akkor még kormánytól független lapként működő Magyar Nemzet írta meg: ugyanígy elfelejtették Rogán fórumát meghirdetni a Fidesz oldalán, mikor 2017-ben tartottak országjárást a kormánypárt politikusai az akkor aktuális nemzeti konzultáció miatt.

A témával kapcsolatban keresték a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetirodát is, de nem meglepő módon választ nem kaptak. Vajon Tóni már ciki a Fidesznek is?