Gulyás egyetért Kövér kijelentésével, miszerint a homoszexuálisok nem egyenrangúak

Illetve bocsánat, ha pontosan akarunk idézni, akkor a helyes összefoglaló úgy hangzik: egy normális homoszexuális (bár fideszes narratívában ez eleve ellentmondás) nem tekinti magát egyenrangúnak, ezért nem akar gyereket. Meg házasodni se, de az a kisebb baj. Ha gyereket akar, akkor pedofil. (Is.)

Kövér László tegnap egy zuglói lakossági fórumon a következőket mondta:

„Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

(...)

"Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Egy normális, nem megrekedt evolúcióval rendelkező ember ezt nem tudja értékelni, ezért Gulyás Gergely reagált rá a mai Kormányinfón. Ő azt mondta, hogy 

"az azonos nemű párok örökbe fogadásánál nem a gyermek szempontjai jutnak érvényre, hanem a gyereket örökbefogadónak a szempontja jutnak érvényre, akiknek egyébként saját maguktól gyermeke nem lehetne, az tényszerűen igaz."

Se Kövér, se Gulyás nem tért ki arra az aprócska logikai bukfencre, hogy ha egy heteroszexuális férfi és egy heteroszexuális nő fogad örökbe, akkor az miért nem lehet "élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze". Ugyanakkor fideszes narratívában nem érdemes logikát keresni. Pár éve tudjuk.

Még szerencse, hogy a homoszexualitás témájában nincsenek érintett fideszes párttársak, rokonok... Várjunk csak...