Ákos migránsozásával elégedett lehetett a Párt, mert most segítenek neki koncertjegyet értékesíteni

Ákosnak, a konzervatív IKON-nak két hete Londonról Mozambik jutott eszébe, ez pedig különösképp tetszhetett a Fidesz prominenseinek. Talán ezért döntöttek úgy, hogy kedvezményesen értékesítik a kaposvári koncertjére a jegyeket, legyen minél több polgárikereszténynemzeti egy helyen.

A kpsvr.hu birtokába került ugyanis egy e-mail, amelyben Gelencsér Attila, Kaposvár Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője az eredeti árnál 3000 forinttal olcsóbban kínál jegyeket az istentiszteleten gúnyolódó zenész helyi koncertjére. A jegyvásárlás konkrétan nem nála történik, hanem a helyi  Tourinform irodában, Gelencsérnek csupán az érdeklődő nevét kell válaszban elküldeni.

A teljes levél így néz ki:

Kedves Barátaim! Kedvezményes koncertjegy vásárlásra van lehetőségetek a szombati Ákos koncertre. A koncert május 18-án szombaton 20 órakor lesz a Kaposvár Arénában. Jegyeket elővételben van lehetőség vásárolni 7990,- Ft helyett 5000,- forintért a Tourinform irodában, abban az esetben, ha válasz e-mailben megkülditek a neveiteket. Üdvözlettel: Gelencsér Attila Kaposvár és környéke országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője

Neked nem jött meg a kedved a koncerthez? Most lesz a hétvégén...