Bréking! Eddig tartott a szabadságharc Brüsszellel: a Fidesz beengedi a migránsokat!

Bréking! Eddig tartott a szabadságharc Brüsszellel: a Fidesz beengedi a migránsokat!
Vert sereg
Fotó: MTI/Szecsődi Balázs

Véget ért Brüsszelben az Európai Néppárt ülése, ami elég dicstelenül zárult a Fidesz számára. Döntés született arról, hogy Magyarország kész beengedni a migránsokat. Paff, vége. A Vezénylő Tábornok letette a fegyvert. S még ahhoz is gyáva volt, hogy minderről saját maga tájékoztassa a sajtót.

Rogán Antalt dobta oda az újságírók elé, akinek szavait kiemeléssel hozza az Origó: 

"Kérdésekre válaszolva elmondta azt is, Magyarország hajlandónak mutatkozik beengedni a 14-18 év közötti migránsokat,de csak abban az esetben, ha alávetik magukat DNS-vizsgálatnak, így ugyanis egyértelműen kiderülhet, hogy valóban az említett korcsoportba tartoznak-e" - írják a kormánysimogató portálon öles betűkkel

Tehát eddig tartott a giga szabadságharc, eddig sikerült megállítani Brüsszelt. Csilliókat költöttek néphülyítésre, óriásplakátokra, a politikai ellenfelek lejáratására, s mi lett belőle? Talán a Junckerrel tárgyaló Soros megvette a Fideszt is dekára, ahogyan Orbánék szeretik ezt az ellenzékre okádni?

Micsoda undorító, kétszínű kettős beszédnek vagyunk tanúi megint? Ezt hogy fogják kimagyarázni? Milyen propagandaanyaggal szórják tele újra százmilliókért a postaládákat? Ez a gyáva megalkuvás is téma lesz vajon a nemzeti konzultációs országjáráson?

És vajon hány ilyen húzás kell még, hogy ez a leszedált ország felébredjen végre???