Fideszes gondolatmenet: ha közelednek a választások, nem lehet elégszer átadni, avatni, szerepelni

Ilyenkor ezerrel átadnak, felavatnak, gyakorlatilag bármit. Az már más kérdés, hogy mindez rendkívül színpadias, átlátszó és szánalmas jeleneteket szül.

Mi kell egy 70 millió forintba kerülő, 1! km-es kerékpárút átadásához?

Ha a Fideszről van szó, akkor a jelek szerint minimum egy országgyűlési képviselő, egy megyei közgyűlési elnök, egy polgármester, egy tűzoltó ezredes és természetesen a kereszténység jegyében, egy pap. Meg persze a lakájmédia, ami mindezt akkora eredményként tálalja, mintha a 10 éve nyakunkon lévő Orbán-kormány, megoldotta volna a kivándorlás problémáját, vagy rendbe tette volna az évente megmenthető tízezrek életét követelő, súlyos hiányosságokkal küzdő egészségügyet.

Kicsit azért csalódottak vagyunk, hogy ezúttal hibáztak és a gyakorlattal ellentétben, Lentiben nem ráncigáltak magukkal egy gyereket is. Bizonyára ezért nem fogják majd megdicsérni őket. 

bicikli

Fotók: zaol.hu

A vasárnapi EP- választás előtt Szolnok fideszes polgármestere, a helyi nyugdíjasokat vén, hülye kurvának tituláló Szalay Ferenc is színre lépett. Kállai Máriának, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének a társaságában kiállt az M4-es gyorsforgalmi útra, és az aktuális munkákról tartottak sajtótájékoztatót Ceglédnél.

mti

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA